17 ноември 2011 г.

FUN Day

...

10 коментара:

  1. страхотна снимка, в жълтите листенца, есента е много красива и могат да се направат чудесни снимки както в случая, поздрави

    ОтговорИзтриване
  2. Снимката е много весела и цветна. С такова настроение зарежда :) Много обичам есента, защото тогава съм родена. Много красив и цветен сезон е за мен. Много обичам да се разхождам в парка точна когато листата са придобили различни цветове и да настъпвам тези които са съвсем изсъхнали така, че да хрускат под краката ми :)

    ОтговорИзтриване
  3. Ах, есента е сезона, който обожавам. Това е най-цветното време от годината. Някои биха казали това за пролетта, но за мен тя е сочна, но не и толкова цветна. Снимката е страхотна! Обожавам да се разхождам из парка или под есените дървета и изсъхналите листа да хрускат под краката ми...

    ОтговорИзтриване
  4. Много красива снимка. Есента е един много приятен сезон, макар и на моменти да е малко тъжен и мрачен, но дори и в този момент си има своя чар и приятни моменти. Гледайки тази снимка ми идва и аз да се метна в листата и да почвам да ги хвърлям и да падат върху мен. Все едно навсякъде около нас има злато.Улиците, пътеките по градини, пред къщите и входовете ни все едно са покрити с дебел шарен есенен килим, от различни видове форми и цветове на листата.

    ОтговорИзтриване
  5. Страхотна снимка.Много добре се е получила и на нея се вижда колко добре си прекарваш.Изглеждаш щастлива и доволна.Все едно малко детенце си играе в листата, иска ми се и аз да се метна така хахахах Есента е красива по свое му ,макар че ни напомня за предстоящата студена зима.Със своите падащи и паднали листа образува такъв прекрасен и шарен килим на земята.Като по малка си спомням как от училище ни събираха да ходим да си търсим листа и да ги лепим в книга където после да разказваме от кои видове дървета сме взели, колко живеят и тн.

    ОтговорИзтриване
  6. Много хубава снимка сред тези паднали листа.Като златни са.Есента си има своите красиви страни.

    ОтговорИзтриване
  7. Много красива снимка сред падналите жълти листа.И аз на скоро с едни приятелки обикаляхме и снимахме есента, красива е.

    ОтговорИзтриване
  8. Тази есен с близки приятели се разходихме и ние в парка където си направихме страхотни есенни снимки точно като теб. Трябва да призная че есента е можело да бъде и красиво погледната от друг ъгъл.Все едно ходиш по един златен килим с различни нюанси на жълтото и кафяво, толкова са красиви листата, макар и голи дърветата.Лъсва всичко и няма скрито покрито, спокойно може да видиш кое дърво е болно и с счупени клони.Блога ти е много любопитен и винаги намирам по нещо интересно в него продължавай да споделяш с нас, очакваме и една зимна снимка може би :)

    ОтговорИзтриване
  9. Красива си както и самата снима, сред тези жълти падащи лиса.Като една разкошна есенна приказка. Като малки как събирахме какви ли не листа и ги слагахме в книги между листата й, за да изсъхнат и да се изправят напълно.От долу пишехме и надпис от кое дърво са и в училище обсъждахме, кой е събрал повече и на кой книгата е по богата.Сега децата не могат да оценят нищо.Свикнали са да получават всякакви скъпи играчки и то най вече компютърни.

    ОтговорИзтриване
  10. Поздравления за хубавата снимка която са ти направили и сподели с нас.Есента си има и хубавите черти.Гледайки тази снимка ми идва и аз да се метна в листата и да почвам да ги хвърлям и да падат върху мен. Все едно навсякъде около теб има злато.Изглеждаш щастлива и доволна.Все едно малко детенце си играе в листата, иска ми се и аз да се метна така. Всъщност на скоро точно така направихме с приятели, но есента не е както беше преди години сега е съвсем друго.

    ОтговорИзтриване