26 април 2010 г.

15 НЕЩА !!!

Какво ли не измислят хората! Кой да знае, че има такова животно като Блог Щафета. И аз щях да си остана неосведомен ако не беше Алтаир та да ме включи в такава.
Интересна идея е това Благ щафетата. Според правилата на това чудо трябва да ви споделя 10 неща които ме правят щастлив и 5 неща които не знаете за мен. То сигурно има някакви стандартни 10 неща, които правят хората щастливи, та може малко да се препокрия с тях, ама какво да се прави, ще ми простите.


Погледа на човека който обичам ме прави истински щастлив.
Щастлив съм когато снимам и успея да надмина себе си. И се изненадам приятно от крайният резултат.
Щастлив съм когато оценят това, което съм свършил, и тук не визирам някакви банални неща, а по-скоро неща, които обикновено не се забелязват. Такъв момент е била благодарността на 30 човека пътували с мен до Истанбул и обратно. Няма по-голяма радост от това да ти кажат -.Благодаря за хубавата екскурзия след 3 дни прекарани с приятни хора в красив град.
Истински щастлив може да ме направи хубав филм в киното.
Щастлив съм и когато успея да направя приятна и неочаквана изненада на близък човек. Затова може би толкова се старая при организиране на рождени дни на приятели и избиране на подарък за тях. Егоистично е малко от моя страна, но в крайна сметка и човека се радва и аз съм направил нещо за да се почувствам добре.
Щастлив съм, че имам добри приятели, които държат на мен и ме подкрепят.
Щастлив съм, че мога да избирам с какво да се занимавам поне на този етап от живота си и не се налага да правя нещо, което не желая.
Щастлив съм, когато прекарам 4-5 дни в автобус с непознати на път за някое приказно място като Котор, Будва и Дубровник и след тези 4-5 дни се прибера от екскурзия с нови приятелства и прекрасни спомени.
Щастлив съм когато някой ми се усмихне без причина и ми каже благодаря за нещо, което аз приемам за даденост.
Щастлив съм когато някой има нужда от мен.

Станаха ли 10? Дано, че нещо .............. не мога да ги измисля толкова много.................. Само сега да не излезе, че съм неблагодарен и нещастен човек !??!?!? Не е така. В интерес на истината много неща ме карат да се чувствам щастлив, просто ми е трудно да ги изброя. Сега да видим какво не знаете за мен..........
Обожавам шоколад. На моменти направо откачам като нямам нещо богато на какаово съдържание около мен. В гимназията имаше момент в, който всяко междучасие съм си купувал шоколадови вафли.
Изпитвам неземен ужас и страх от зъболекар. Който е запознат с диагнозата ми знае, че тя е съпроводена с ежедневни инжекции и други неприятни процедури. Нищо от тези неща не е в състояние да ме ужаси толкова колкото мисълта, че трябва да отида на зъболекар.
Обичам да се катеря в планината. Да се чувствам като парцал през целият път и накрая, когато се изкача на върха да си кажа - Ебаси красотата! Струваше си сърцебиенето, умората и чувството, че ще ми се пръсне сърцето на милиард парчета.
Много искам да направя зимен планински преход, до някой висок Български връх, или до Седемте Рилски езера. За жалост не се чувствам достатъчно подготвен за това, или поне не за сега.
Не съм толкова директен, колкото изглеждам, и понякога съжалявам, че съм проявил търпение към някой в определена ситуация.

Май това е от мен. .......... Оф... то не било лесно. А и да не забравя, трябва да си избера хора които да напишат техните 10 и 5 неща. Та значи това са .............. Георги Стоилков, Оличка, Тодор Атанасов, Ин-Ян, както и автора на най-старият блог, който чета Йовко.